מרק שום מושלם לחוליםגם אם אתם מבני המזל שלא נפלו לא בקורונה ולא בשפעת (מי אתם בכלל?), לא צריך לחכות להיות חולים כדי להכין את מרק השום הזה. הוא טעים, קל להכנה והכי חשוב - בריא בריא
צילום: Grazyna Kownacka, ShutterStock
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה. מוסיפים את השום ואת קוביות תפוחי האדמה ומטגנים תוך ערבוב עוד שתי דקות. 2 מוסיפים לסיר 5-6 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. 3 טוחנים את המרק בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד, ומחזירים לאש. 4 כשהמרק מבעבע מוסיפים שמנת לבישול, חמאה, מלח, פלפל שחור, יין לבן ואגוז מוסקט. ** אפשר ומומלץ לגרר פרמזן לפני ההגשה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |