1 מזהיבים את הכרשה הקצוצה בשמן. מוסיפים שום ומטגנים עוד כדקה.
2 מוסיפים את העדשים ומערבבים היטב במשך דקה.
3 מוסיפים את המים והכרוב ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים שעה וחצי, עד שהעדשים מתחילות להתפורר.
4 מוסיפים את הפתיתים ומבשלים עוד עשר דקות.
5 טועמים, מתקנים תיבול. מגישים כשמעל כל צלחת זורים חופן פטרוזיליה ושן שום קצוצה דק.
* כדי שיהיה מעניין וצבעוני, אפשר להוסיף למרק בשלב מס' 4 (יחד עם הפתיתים) גם קופסת גרגרי תירס, ללא הנוזלים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!