1 בסיר גדול מבשלים את הקטניות 40 דקות עד שעה.
2. מאדים את הבצל במחבת עד לקבלת צבע צהוב.
3. מוסיפים את קוביות העגבניות והרסק וממשיכים לאדות כ–2 דקות.
4. מוסיפים מעט מים, מגרדים את המשקעים ומוסיפים אותם לסיר של הקטניות.
5. מוספים את האטריות, הפטרוזיליה, הכוסברה והתבלינים, ממשיכים בבישול.
6. לאחר חצי שעה מוסיפים את מיץ הלימון. בשלב זה מדללים את הקמח בכוס מים או במעט יותר ומוסיפים למרק .
7. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ–30 דקות. המרק המתקבל הוא סמיך. מי שרוצה יכול לדללו במים.