1 מטגנים את הבצל, הסלרי וגרגירי החומוס על אש גבוהה כ-5 דקות. מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה וממשיכים לטגן תוך ערבוב כ-2 דקות.
2 מוסיפים מים עד לכיסוי המרכיבים שבסיר ומביאים לרתיחה.
3 מוסיפים את הקישואים והדלעת ומביאים שוב לרתיחה.
4 מנמיכים את האש ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה. מערבבים כ-2 דקות ומתבלים.
5 מבשלים מכוסה ברתיחה עדינה עד שתפוחי האדמה רכים.
המתכון באדיבות גואטה שוק צפון, ראול ולנברג 20, תל אביב