1 הכנת הפנקוטה: מחממים שמנת בסיר, מוסיפים גבינות וטרגון. מערבבים עד המסת כל הגבינות, מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את הלהבה.
2 בינתיים ממיסים בכלי נפרד את הג'לטין עם 2 כפות מים. משווים טמפרטורות: מעבירים מצקת מתערובת השמנת לכלי הג'לטין, מערבבים ויוצקים לתערובת השמנת והגבינות תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר. מוציאים את ענף הטרגון ומחלקים ל 8 קוקוטים חד פעמיים קטנים מרופדים בניילון נצמד כשקצוות הניילון כלפי חוץ. מקררים במשך לילה שלם.
3 הכנת הרוטב: מערבלים את כל מרכיבי הרוטב, למעט שמן הזית, למרקם אחיד וחלק. מוסיפים שמן זית באטיות, עד להתחברות החומרים ולקבלת רוטב אחיד.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 הכנת הקרקר: מערבבים היטב את כל החומרים למסה אחידה. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפיה, נוטלים כף מהתערובת ומשטחים על נייר האפיה. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 3-2 דקות. מצננים מעט ומשחררים בעדינות.
6 המלצה להגשה: הופכים את הכלי לשחרור הפנקוטה על צלחת הגשה ומסירים את הנילון הנצמד. מניחים קרקר פרמזן מעל ויוצקים מעט רוטב ירוק.