איקרה ביתיתמתכון של שף אייל מרון![]()
צילום: Mary Ellen Bartley, GettyImages IL
|
המצרכים :ל-2 וחצי כוסות איקרה מוכנה:
אופן ההכנה:1 משרים את פרוסות הלחם במעט מים לדקות ספורות ואחר כך סוחטים אותן. 2 בקערה שמים את ביצי הדגים, ומוסיפים את החומץ, הלחם ומלח לפי הטעם. מערבבים קלות. 3 מעבירים את הביצים והלחם לקערת מעבד מזון עם להב פלסטיק. מפעילים את המעבד על מהירות בינונית, ומוסיפים את השמן בזילוף איטי דרך הפייה, עד שנוצר ממרח דמוי מיונז. 4 מוסיפים את מיץ הלימון ומעבדים עוד כמה שניות, עד שהוא נספג בממרח. 5 מעבירים את הממרח לקערה, מוסיפים את הבצל ומערבבים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|