1 מועכים במזלג את החמאה הרכה עם הירק הקצוץ והתבלינים עד שתתקבל עיסה אחידה 2. פורשים מלבן של נייר שעווה על משטח ישר ומניחים את העיסה בקצהו הצר. 3. מגלגלים את העיסה בתוך הנייר לגליל (כעין נקניק עטוף בנייר), נעזרים בסכין ומקפידים שהגליל יהיה בקוטר שווה לכל אורכו. 4. מכניסים את הגליל העטוף למקרר, כדי שהחמאה תתקשה היטב עד ההגשה 5. לפני ההגשה, מסירים את עטיפת הנייר, פורסים את החמאה לפרוסות עבות ומכניסים אותם למי קרח. 6. מגישים עם פרוסות דגים או ירקות מבושלים.