לקרוסטיני:
1 פורסים את הג'בטות לעובי של 1.5ס"מ.
2 קולים על מחבת לוהטת משני הצדדים.
3 כשהלחם עוד חם משפשפים עליו שן שום ובוזקים מעט שמן זית.
לממרח שעועית:
1 קוצצים את הרוזמרין ומערבבים בקערה קטנה עם מחצית מכמות השמן.
2 במחבת מחממים את שאר כמות השמן ומטגנים את השום עד להזהבה קלה.
3 מוסיפים את השעועית ומטגנים עוד כ7 דקות על אש קטנה.
4 בתום הבישול מתבלים במלח ופלפל ומועכים את התערובת למחית בעזרת מזלג.
5 מורחים מהמחית על הקרוסטיני בעודו חם ומזלפים מהשמן המתובל ברוזמרין.
לכרוב ניצנים מטוגן:
1 מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את הכרוב, מטגנים על אש גבוה כ2-3 דקות.
2 מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים עוד שלוש דקות.
3 מוסיפים למחבת מיץ לימון ומורידים מהאש.
4 מסדרים את הכרוב המבושל על הקרוסטיני בעודו חם ומפזרים מעל מעט גבינה.
למוצרלה וסלט עגבניות:
1 מערבבים את העגבנייה בקערית קטנה עם פלפל חריף, מעט שמן זית ומלח.
2 מניחים את המוצרלה על הקרוסטיני בעודו חם ושמים מעל מסלט העגבניות.
3 מפזרים מעל מעט נבטי בזיליקום ומטפטפים כמה טיפות של בלסמי.