מתכון למטבוחה עם טריקכל מי שמכין מטבוחה בעצמו מכיר את אחד השלבים היותר מאתגרים: קילוף העגבניות. כדי לחסוך את הכלים ואת תהליך החליטה, הטריק של יעל קצב הוא לקלף מראש את העגבניות (ואת הפלפל החריף) - בקולפן. כמה שזה טעים |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מקלפים בעזרת קולפן את העגבניות והפלפל החריף. 2 פורסים את העגבניות והפלפל לקוביות. 3 מחממים שמן בסיר, מוסיפים עגבניות, פלפל חריף, שום ומערבבים. אם המסה מרגישה לא מספיק נוזלית - מוסיפים חצי כוס מים. 4 אחרי 5 דקות וירידת נפח העגבניות מוסיפים את התיבול (פפריקה, סוכר ומלח). 5 מורידים את האש ללהבה נמוכה ומתחילים בבישול איטי של המטבוחה לשעה וחצי לפחות. מקפידים לערבב מדי פעם כדי שהמטבוחה לא תידבק לתחתית הסיר. * אם המטבוחה מרגישה יבשה במהלך הצמצום - אפשר להוסיף שמן זית. עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה מטבוחה טריק - מקלפים מראש | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |