מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

מטבל גבינה בכוסברה ושמן זית

מתאבן משגע, בעל טעמים וניחוחות עזים

|mako| פורסם12:06
לבנה (צילום: Mary Ellen Bartley, GettyImages IL)
צילום: Mary Ellen Bartley, GettyImages IL

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 גביע גבינה לבנה 9%
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן זית מאיכות טובה
  • עלים מ-6 גבעולי כוסברה שטופים, מיובשים וקצוצים דק מאוד
  • 2 בצלים ירוקים (רק החלק הירוק) קצוצים דק

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה קטנה את הגבינה, הכוסברה, הבצל הירוק והמלח. 2. מסדרים על צלחת שטוחה כמו מנת חומוס, מטפטפים שמן זית ומקשטים בעלה כוסברה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il