המצרכים :
אופן ההכנה:1 דוחסים את המנגו לכלי ומפזרים את המלח. סוגרים, מנערים היטב ומניחים במקום מוצל (לא במקרר) לשבועיים, שיתסוס. 2 אחרי שבועיים מסננים ושוטפים את המנגו מהמלח. 3 מביאים לרתיחה בסיר ליטר מים ותבלין עמבה. מערבבים היטב עד שאין גושים והתערובת סמיכה. 4 מוסיפים את המנגו ומביאים שוב לרתיחה. מניחים להצטנן. 5 מוסיפים חצי ליטר מים קרים, או עד לסמיכות הרצויה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** העמבה תישמר במקרר כמה חודשים. |