1 מסמנים בסכין X בתחתית כל עגבנייה, חולטים במים רותחים ומקלפים. מעבירים למסננת כדי שהנוזלים יירדו.
2 בינתיים חוצים את הפלפלים לאורך ואז לפרוסות (מתקבלות פרוסות בצורת סהר). מטגנים ביחד עם שיני השום הקלופות, וכשמזהיב מוסיפים את העגבניות (השלמות), מערבבים ומכסים את הסיר.
3 אחרי 20 דקות מועכים את תכולת הסיר עם מועך של פירה, ואחרי 20 דקות נוספות עושים זאת שוב.
4 מוסיפים פפריקה ומלח, מנמיכים את האש ומערבבים כל חצי שעה. מבשלים עד לאידוי הנוזלים, בערך שעה.