1 חוצים את כיכר הגבינה, מוציאים ממנה את התוך ומורחים אותו על קרקעית ומעט מהדופנות של קערה חסינת חום. יוצקים מעל את היין ומפזרים את השום. מכסים במגבת בד ומעבירים למקרר למשך 12 שעות. 2. אחרי ההמתנה, יוצקים לקערית את היין שלא נספג בגבינה, ושומרים בצד. מניחים את הקערה עם הגבינה מעל סיר ובו מים ברתיחה עדינה. 3. מערבבים ומוסיפים את החמאה, מעט בכל פעם ותוך ערבוב, עד שהיא נבלעת בגבינה. מוסיפים 2-3 כפות מהיין ששמרנו בצד, ומערבבים היטב לממרח אחיד. 4. מעבירים את הממרח לקערית הגשה ומצננים לטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר עד שהממרח מתייצב. 5. זורים מעל פלפל שחור גרוס טרי ומגישים בטמפרטורת החדר, עם קרקרים, עם פירות חתוכים או עם אגוזים. הממרח נשמר במקרר עד ארבעה ימים.