פטה כבדיםהמעדן היוקרתי והקלאסי שתמיד כיף לנשנש![]()
צילום: Jean Cazals, GettyImages IL
|
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים על אש נמוכה את הכבדים בשומן אווז או בכף שמן כ 12 דקות, מכבים את האש ומשאירים להתקרר. 2 במעבד מזון טוחנים את הכבדים הקרים יחד עם שומן האווז, החמאה , מלח, פלפל וקסיס. 3 מעבירים את התערובת לכלי גדול ומערבבים היטב. 4 מוסיפים את הפלפל מדגסקר, מכניסים לטרין ומקררים. 4 לאחר קירור עוטפים את הפטה בשומשום שחור. 5 מגישים בתוספת ריבה לפי הטעם ופרוסות צנימים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|