מלית פרג בסיסיתהמחית המושלמת למילוי עוגות ואוזני המן![]()
צילום: עמרי אנדרס צורף
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 בסיר רחב מביאים לרתיחה חלב וסוכר עד להמסת הסוכר. מוסיפים פרג ומבשלים 2 דקות עד שהפרג סופג את רוב הנוזלים. מגרדים תפוח עץ במעבד מזון או על פומפייה גסה, מוסיפים לסיר ובוחשים עוד דקה. 2 מדללים קורנפלור במים, מוסיפים לסיר ומבשלים ברתיחה חזקה דקה אחת עד לקבלת קרם חלק וסמיך. 3 מסירים מהאש, מוסיפים חמאה ובוחשים עד שהיא נמסה. מצננים היטב.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|