1 מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מסדרים ירקות בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים בכפית ראס אל חנות, מלח ופלפל. אופים כחצי שעה או עד להזהבה.
3 בינתיים מערבבים מרק או מים רותחים עם כפית ראס אל חנות ויוצקים על הבורגול עד לכיסוי. מכסים ומניחים לנוזל לרכך את הבורגול, עד חצי שעה. אם נשארו נוזלים - מסננים.
4 מגישים את הירקות על הבורגול ומזלפים יוגורט מעליהם.
* טעים מאוד להוסיף נענע או כוסברה קצוצה מעל היוגורט.
>> בשבוע שעבר זללנו פה בלי הכרה גלילות חצילים עם בשר
>> ידע זה כוח: איך מקציפים חלב לקפה בלי מקציף?