1 מחממים את תנור האפייה ל-220 מעלות. 2. חותכים את ראשי הפלפלים, ומסירים את הזרעים. 3. מכסים תבנית רחבה בנייר אפייה ועליו מניחים את הפלפלים. מברישים את הפלפלים בשמן זית, בוזקים מעליהם מלח ופלפל ומפזרים את עלי התימין. 4. אופים בתנור החם במשך כ-25 דקות עד שהקליפה של הפלפלים נפרדת מהבשר. 5. מוציאים את הפלפלים מהתנור ומעבירים אותם לכלי אטום. מניחים לפלפלים לנוח במשך כ-20 דקות. 6. מוציאים את הפלפלים מהכלי האטום וקולפים אותם. 7. את הפלפלים הקלופים מעבירים לבלנדר, מוסיפים את יתר המצרכים ומעבדים לכדי מחית. טועמים ומתקנים תיבול.