המצרכים :
אופן ההכנה:1 קולים את החצילים, הפלפלים והעגבניות על אש גלויה. מצננים ומקלפים. קוצצים גס את "בשר" החציל ואת הפלפלים. מסירים מהעגבניות את הזרעים, וקוצצים גם אותן. 2 מטגנים במחבת את שיני השום, ומוסיפים את התבלינים, העגבניות והפלפלים, וממשיכים לטגן 2-3 דקות תוך ערבוב מתמיד. 3 מוסיפים למחבת את החצילים וממשיכים לבשל כ-5-7 דקות נוספות. 4 מקררים, מוסיפים לימון סחוט וכוסברה קצוצה. מערבבים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|