במידה ורוצים בישול מהיר ומנה שאינה נימוחה, מבשלים את תפוח האדמה והכרובית 1/2 מהזמן הדרוש.
1 לוקחים מחבת שטוחה, ועל אש נמוכה מוסיפים את השמן. 2. מוסיפים את זרעי הכמון. 3. מוסיפים כפית שום כתוש, ולהקפיץ. 4. מוסיפים את רצועות הצ'ילי הירוק. 5. מוסיפים את העגבניות, ומבשלים במשך 5 דקות. 6. מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית. 7. בוחשים היטב ומכסים ל5 דקות 8. מעבירים לצלחת הגשה ,מקשטים עם רצועות הזנגביל וכוסברה טרייה.