לביבות בטטה כמו שתמיד חלמתםיש המון סוגים של לביבות בטטה, חלקם מצוינים, אבל כאלה נימוחות אנחנו מבטיחים לכם שלא אכלתם. אם תצליחו לשמור כמה להגשה ולא תזללו אותן ישר מהמחבת - מומלץ להגיש עם שמנת |
המצרכים :לכ-15 לביבות:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מקלפים את הבטטות, פורסים לפרוסות עבות ומבשלים בסיר עם מים רותחים כ-15 דקות, עד ריכוך. 2 מסננים ומועכים את הבטטות לקבלת מרקם חלק. 3 מוסיפים חלמונים, קמח, מוצרלה, מלח ופלפל שחור מערבבים. 4 מחממים מחבת עם שמן יחסית עמוק. בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומכניסים אותן לשמן הרותח. מטגנים כשתי דקות מכל צד. ** מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון! |