קישואים צלויים ברוטב פיקנטיתסתכלו על המנה הזאת, ודעו לכם שיש מצב רציני שאתם חוזים פה בדבר הכי טעים שאפשר להכין עם קישואים. והכל בזכות הרוטב החריף, הלאבנה הצוננת שלמטה וכמובן העובדה שקישואים הם אחלה ירק שבעולם
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בסיר עד הזהבה. 2 מוסיפים את שיני השום ועגבניות השרי ומערבבים היטב. 3 מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים יחד עם המים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה. 4 בודקים תיבול ומסדרים את הקישואים בסיר בשכיבה. 5 מבשלים עוד חצי שעה עד שעה, עד שהקישואים רכים והרוטב מסמיך מאוד. 6 מגישים על לאבנה עם זילוף של שמן זית מלמעלה. ים של מתכונים לראש השנה מחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |