1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 פורסים את הבגט לפרוסות אלכסוניות עבות. מניחים על כל פרוסה עיגול גבינה ומטפטפים על כל עיגול מעט דבש. מפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס ומכניסים לתנור לעשר דקות.3. מערבבים את מרכיבי הרוטב.
4 בקערת ערבוב מפזרים את עלי הסלט ויוצקים רוטב מעל, מערבבים.
5 מניחים את העלים על צלחת הגשה, מפזרים גרגירי פלפל צבעוניים.
6 כשהגבינה משחימה והבגט פריך מוציאים מהתנור, מניחים על עלי הסלט ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!