1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שמזלג הננעץ בהם יוצא בקלות.
2 מסננים מיד מהמים ומניחים להתקרר ולהתייבש.
3 מקלפים את תפוחי האדמה.
4 מבשלים את הביצים במשך 20 דקות על סף רתיחה.
5 שוטפים היטב במים קרים ומקלפים.
6 מגררים בפומפייה דקה את תפוחי האדמה והביצים, מוסיפים את הבצל הקצוץ והבצל הירוק ומתבלים בפלפל שחור, מלח ושמן זית. מערבבים היטב לעיסה אחידה.
7 מגישים פושר או בטמפרטורת החדר. הסלט הוא תוכן מצוין לכריך מצות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח