1 מנקים את הבמיה וקוטמים את ראשה מבלי לפצוע אותה. 2. על מנת שהבמיה לא תוציא ריר, קוצצים שן שום אחת ופלפל חריף אחד, מחממים מחבת ומקפיצים אותם יחד עם הבמיה עד להשחמה קלה. מוצאים את הבמיה ומניחים אותה בצד. 3. קוצצים זר של נענע ושן שום ומוסיפים ליוגורט בטעם של פעם ולאחר מכן, ממליחים לפי הטעם. 4. פורסים את העגבניות לפלחים ומכניסים לתנור עם מעט שמן זית, מלח ולפלפל 5. יוצקים את היוגורט לצלחת מסדרים את הבמיה מעל היוגורט. 6. מסדרים את פלחי העגבנייה מסביב וסוחטים עגבנייה נוספת סביב היוגורט.