סלט חצילים על האש עם פלפלים מתוקים וחריפיםסלט נפלא לשולחן החג של חצילים שרופים, פלפלים קלויים ועשבי תיבול מרעננים![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 קולים את החצילים על אש גלויה כ-8-10 דקות.2. קולפים את החצילים ומוציאים את "הבשר" ללא הגרעינים ובעזרת מזלג מועכים את "בשר" החציל.3. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומגישים. 4. אפשר לזלף מעל מעט טחינה גולמית.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|