1 מחממים את תנור האפייה לחום גבוה (190 מעלות) 2. במחבת רחבה מאדים את הזוקיני, שום ותימין במעט שמן זית במשך כ 7 דקות. מעבירים לקערה לקירור. 3. מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי, כולל הזוקיני, לתערובת אחידה. מפלפלים מעט. 4. מרדדים עלה בצק עלים, על שטח עבודה מקומח, למלבן של 25 על 40 ומקררים היטב כחצי שעה. 5. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים דמיוניים, כלומר לא חותכים אלא רק מסמנים שלושה חלקים שווים. 6. את שני החלקים חיצוניים חותכים לפסים אלכסוניים בעובי של כס"מ וחצי, אך בשום אופן שלא לא מפרידים אותם מן המחלק המרכזי של הבצק. 7. מניחים במלבן המרכזי, זה שלא חתוך לפסים, את המילוי, בתלולית גבוהה. 8. מכסים את המילוי בפסי הבצק, פעם מימין ופעם משמאל, למעיין צמה. 9. מניחים את הצמה בתבנית עם נייר אפיה משומן, ומורחים את המאפה בחלמון.