חטיפי צ'יפס דקיםזה צ'יפס? לא בדיוק אבל בערך: דיסקיות פירה מתובלות דקיקות, שנצלות בתנור עד שהן מקבלות קראנצ'יות כמו שאלוהים התכוון (שזה ים של קראנצ'יות). אחחח הטעם, אחחח הסאונד
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים פירה: קולפים את תפוחי האדמה, חוצים ומבשלים כ-20 דקות במים רותחים, עד שהם רכים. מרוקנים את המים ומועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת פירה במרקם אחיד ללא גושים. 2 מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל שחור, צ'ילי יבש וקורנפלור ומערבבים בכף עד לאיחוד. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 יוצרים כדורי פירה בכפות הידיים ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת נייר אפייה. 5 מועכים את כדורי תפוחי האדמה לדסקיות דקות: מניחים ריבוע של נייר אפייה על כל כדור ודוחסים בעזרת תחתית של כוס או בכפות הידיים. 6 אופים 30 דקות עד שדיסקיות תפוחי האדמה מוזהבות וקראנצ'יות. מגישים מיד. חטיפי צ'יפס - ההכנה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoמעוכים! | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |