1 מקלפים את התפוז, חותכים אותו לשני חצאים וסוחטים.
2 מקלפים וקוצצים לקוביות את האננס.
3 מקלפים את התפוח, מוציאים את הליבה, מחלקים אותו לארבעה רבעים שווים וקוצצים לקוביות קטנות.
4 מקלפים וחותכים לקוביות קטנות את הקיווי והבננה.
5 מערבבים את כל הפירות הקצוצים עם חלב הקוקוס, הדבש ומיץ הלימון.
6 מערבבים את גרעיני הרימון עם הכוסברה, מפזרים מעל ומגישים.
* את הספר "500 סלטים" של סוזנה בלייק ניתן להשיג ברשת "בלו בנדנה" בכיכר המדינה, הרצליה פיתוח, או קניון רמת אביב.