1 מחממים סיר שטוח על להבה בינונית ויוצקים לתוכו שמן זית. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצלצלים הקצוצים ומאדים במשך 2-3 דקות עד שהם נעשים שקופים. 2. מוסיפים את התרד השטוף והלא מיובש ואת עלי הנענע הקצוצים. מאדים דקות אחדות תוך כדי ערבוב בכף עץ, עד שהתרד מתרכך. אין צורך בבישול ארוך. זהו בישול קצר לחלוטין. 3. מתבלים במלח ובפלפל לבן לפי הטעם, וסוחטים מעט מיץ לימון מעל. מסירים מהלהבה. 4. מעבירים לקערת הגשה קטנה, ומפוררים מעל את הגבינה הבולגרית (ודאו קודם שהבולגרית אינה מלוחה מדי; אם כן, השרו אותה במים במשך כחצי שעה כדי לעדן את המליחות) ואת אגוזי המלך הקלויים. מגישים מיד.