סלט עם תוספת ממכרת של פטה פריכהאם במקרה חיפשתם תוספת חלבון שתשדרג לכם את הסלט היומיומי - עצרו, כי היא פה: קוביות קראנצ'יות של גבינת פטה סופר קלות להכנה שמקפיצות כל סלט כמה דרגות. זהירות, קיימת סכנת התמכרות |
המצרכים :לקוביות הפטה הקראנצ'יות:
לסלט ירקות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 חותכים את הפטה לקוביות בגודל של 1X1 ס"מ. 3 מסדרים שלוש קערות נפרדות: אחת עם ביצה טרופה, שנייה עם קמח ושלישית עם פירורי לחם, אליה מוסיפים תימין, מלח ופלפל שחור. 4 טובלים את קוביות הפטה בביצה, אחר כך בקמח, שוב בביצה ואז בפירורי הלחם. מעבירים את קוביות הפטה לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בשמן זית ומכניסים לתנור לכ-20 דקות, או עד להזהבה. 5 בינתיים מכינים את הסלט: מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים. מוסיפים את קוביות הפטה הפריכות ומגישים. ** אפשר לזלף מעט דבש לפני ההגשה. ![]() ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|