המצרכים (2 מנות):המרכיבים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. מסדרים על תבנית התנור ערימות של מלח גס ועליהן מעמידים את תפוחי האדמה. אופים כ-45 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. 2 חותכים את תפוחי האדמה לשניים ובעזרת כף מוציאים את תוכנם לקערה. 3 מחממים בצד שמנת מתוקה, מוסיפים מלח ופלפל וקורט של אגוז מוסקט. מביאים לרתיחה עדינה ומורידים מהאש. 4 מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים מהשמנת לפי הסמיכות הרצויה. אפשר להוסיף גם חמאה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|