המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מקלפים את תפוחי האדמה ושמים במיקרו ל-4 דקות. 3 מקלפים את הבטטות, ופורסים לפרוסות דקות אותן ואת תפוחי האדמה. 4 מערבבים בקערה שמן זית, מלח, פלפל, שום כתוש ופפריקה. מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטות ומערבבים בידיים עד שהם מצופים יפה יפה. טובלים בשמן גם את ראש השום. 5 מסדרים את הכל בתבנית, מכסים ומכניסים לתנור ל-40 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים 20 דקות נוספות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|