1 שוטפים את הסלק האדום. מסירים את השורשים והגבעולים. עוטפים כל סלק אדום בנייר אלומיניום מרודד ומבשלים בתנור מחומם ב-180 מעלות למשך שעה עד שיהיה רך. מקלפים וחותכים לקוביות של ס"מ על ס"מ.
2. מערבבים את השום עם מיץ התפוזים, החרדל, הדבש והמלח. באיטיות מטפטפים שמן זית לתוך הרוטב ומערבבים ללא הפסקה עד לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים מלח ופלפל.
3. מערבבים 3 כפיות מהרוטב עם הסלק האדום.
4. מצרפים לסלק את עלי הרוקט ו-2 שליש מקוביות המנגו.
5. מוסיפים את העירית ו-5 כפיות מהרוטב ומערבבים היטב.
6. מתבלים עם מלח ופלפל בצורה מסודרת על הצלחות.
7. חותכים את חזה הברווז לרצועות ומתבלים עם מלח ופלפל. מחממים שמן במחבת רותחת, מוסיפים את הברווז ומטגנים אותו עד לקבלת טיגון להעדפתכם.
8. מוציאים את הברווז מהמחבת ומערבבים עם פטרוזיליה ו-6 כפיות מהרוטב. .
9. מפזרים את רצועות הברווז מעל הסלט.
10. מפצלים את מרינדת קוביות הסלק האדום וקוביות המנגו הנותרות על הסלט.
11. מקשטים עם זרעי דלעת או גרעיני חמנייה ומגישים.