המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן זית במחבת עמוקה וגדולה, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים כ-5 דקות עד ריכוך. מוסיפים שום קצוץ ומטגנים 2 דקות נוספות. 2 מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. יוצקים מים רותחים, מערבבים היטב ומבשלים כמה דקות. 3 מוסיפים שעועית ירוקה, מערבבים ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה וכמון. 4 מנמיכים את הלהבה, מכסים את המחבת ומבשלים 20 דקות, עד שהשעועית רכה מאוד. * אם משתמשים בשעועית טרייה, מומלץ להוסיף עוד חצי כוס מים ולבשל רבע שעה יותר (35 דקות). המתכון מהספר RedDish בהוצאת מותג העגבניות MUTTI, לרכישה באתר MUTTI ובמעדניות מובילות. מחיר מומלץ לצרכן: 129 שקלים, מחיר מבצע לרגל ההשקה: 99 שקלים כולל משלוח חינם באתר. |