1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במי מלח עד שהם רכים. מסננים, מצננים, קולפים ומועכים למחית.
2 בינתיים מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.). מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהוא רך וזהוב. מעבירים לקערה עם הפירה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
3 צרים מהתערובת כדורים (לקבלת צורות נאות, אפשר להוציא עם כף של גלידה). מניחים על התבנית, מורחים בביצה הטרופה ומפזרים מעל את השומשום המעורב בפירורי הלחם.
4 אופים 25-30 דקות עד שהקנישס מקבלים צבע זהוב בהיר. מגישים חם. טעים מאוד להגיש עם רוטב פטריות מלמעלה