המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת ברזל כבדה בקוטר 30 ס"מ על האש הכי חזקה שיש. משמנים במעט שמן זית וזורקים פנימה את הבמיה. נותנים לה לקבל צבע 2-3 דקות (הרעיון הוא פחות לטגן ויותר לחרוך). 2 מוסיפים את העגבניות וממשיכים לחרוך עוד 2-3 דקות (לא לשרוף!). מוסיפים לימון כבוש, שאטה, מלח ופלפל. אחרי כדקה מוסיפים את השום, נותנים עוד דקה ומכבים את האש. 3 מוסיפים את החמאה, הכוסברה והעלים ונותנים לכולם להיספג בבמיה. >> לעוד מתכוני במיה של מעוז אלונים ואיתי הרגיל בהצלחה ובתיאבון! |