1 שמים את כל מצרכי המלית בקערה גדולה ומאחדים לתערובת אחידה 2. חוצים 4 תפוחי אדמה, יוצרים מעיין "כיס" במרכז כל חצי תפו"א וממלאים בו מתערובת הבשר. 3. בקערה אחת שמים קמח. בקערה נפרדת מוסיפים ביצים וכף רסק עגבניות ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה. 4. טובלים את תפוחי האדמה עם המלית בקערת הקמח ולאחר מכן בבלילת הביצה ורסק העגבניות. 5. בסיר מחממים את כוס השמן ומטגנים את תפוחי האדמה עד להזהבה. 6. מוציאים מהסיר ומעבירים לנייר סופג. 7. פורסים את שני תפוחי האדמה הנותרים ואת הבצל לפרוסות דקות ומסדרים אותם בתחתית סיר אחר. מוסיפים כף רסק עגבניות ומערבבים את תפוחי האדמה והבצל ומיישרים בתחתית הסיר. 8. מעליהם מוסיפים את תפוחי האדמה שיצאו מהטיגון כאשר החלק של המילוי פונה כלפי מעלה. 9. מוסיפים 3 כפות שמן ומים עד לס"מ מתחת לגובה המפרום (המילוי צריך להיות מחוץ למים). 10. מתבלים ומביאים לרתיחה. 11. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים ל- 50 דקות נוספות או עד שתפו"א מתרכך.