1 מבשלים את קוביות תפוחי האדמה עד לריכוך, כ-10 דקות. מניחים בצד. 2. בקערה גדולה לערבב שמן, חומץ תפוחים, מלח ופלפל. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה החמים ומערבבים בעדינות עד שרוב התערובת נספגת בתפוחי האדמה. 3. בקערה גדולה נוספת מערבבים את המיונז, מי המלפפונים וחרדל. כאשר מתקבלת תערובת אחידה מוסיפים את שאר החומרים ואת תפוחי האדמה מהקערה הראשונה. לערבב קלות, ולהוסיף תיבול של מלח ופלפל לפי הטעם. 4. לכסות בניילון נצמד ולשים במקרר ל-3 שעות לפחות. הולך עם הכל!