1 שמים את העדשים בקערה, מכסים במים ומשרים שעתיים.
2 מחממים בסיר רחב ושטוח את השמן, מוסיפים את הבצל, השום, הגזר ושורש הסלרי ומטגנים 10 דקות.
2 מוסיפים את חזה האווז המעושן והפטריות ומטגנים 5 דקות.
3 בינתיים מסננים את העדשים, שוטפים במסננת ומוסיפים לסיר. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את היין ומרק העוף ומביאים לרתיחה.
4 מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות עד שהרוטב סמיך מאוד. טועמים ומשפרים תיבול. מסירים מהאש, זורים מעל הנזיד פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.