לביבות תרד ובורגולמתכון ללביבות תרד עם חמוציות, טחינה ופטרוזיליה שאפשר גם לטגן וגם לאפות. יש בהן חלבונים והמון דברים טובים אחרים שהופכים אותן למנה מזינה ולא פחות חשוב - טעימה בטירוף
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 משרים את הבורגול רותחים למשך 20 דקות עד שהוא מתרכך, ומסננים היטב. 2 סוחטים היטב את התרד. 3 מערבבים את הבורגול עם התרד, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב. 4 מחממים מעט שמן קוקוס או שמן קנולה לטיגון במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה. במקום לטגן, ניתן לאפות את הלביבות בתנור שחומם לחום בינוני (180 מעלות), במשך 15-20 דקות. >> פולנטה אפויה עם פטריות מוקפצות>> סטריט פוד חדש מגניב בשוק לוינסקיהכנתם? ספרו לנו איך יצא! |