1 קוצצים את גבעולי הסלרי, הכוסברה, הפטרוזיליה והנענע. 2. קוצצים את החמוציות. 3. שוטפים את הקינואה. 4. מחממים בסיר מעט שמן ומוסיפים את הקינואה, מערבבים בכף עץ. 5. מוסיפים את המים ומעט מלח ובוחשים. היחס הוא כוס קינואה על שתי כוסות מים. מבשלים כ-10 דקות. 6. שופכים מעט שמן זית על המחבת ומקפיצים את הצנוברים. 7. מקררים את הקינואה והצנוברים לפני ערבוב המוצרים. 8. סוחטים לימון אחד 9. מערבבים את הצנוברים עם הקינואה, מוסיפים את הירקות הקצוצים, את החמוציות, את מיץ הלימון והמלח - לפי הטעם ומערבבים הכל יחדיו.