המצרכים :
אופן ההכנה:1 מביאים לרתיחה מים בסיר ומכבים את האש. מכניסים לסיר את הבורגול העבה, מכסים במכסה ומחכים 20 דקות. מסננים את המים. 2 חותכים גס את הירקות, עשבי התיבול והשום. 3 מקלפים את החציל הקלוי. 4 מערבבים בקערה את הבורגול עם הירקות החתוכים, אגוזי המלך, הצנוברים והתבלינים (מלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון). 5 מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מניחים לצידו את החציל הקלוי ומקשטים בחופן גרגירי רימון, נענע ופטרוזיליה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|