סלט ביצים פטנט בתנוראנחנו יודעים, מפחיד לחשוב על דרך חדשה להכין סלט ביצים, אבל זה מבריק: במקום להיאבק עם קליפות מתחת לזרם המים, שוברים את כל הביצים לתבנית, משגרים לתנור עם פטה ומקבלים סלט סופר טעים במינימום מאמץ ובלגן |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מניחים את גבינת הפטה בתבנית. שוברים את הביצים לתוך התבנית מסביב לגבינה, מתבלים במלח, פלפל שחור ושמן זית, ומכניסים לתנור ל15-20 דקות עד שהביצים מתקשות. 3 מוצאים את התבנית מהתנור, מוסיפים בצל ירוק ומועכים את הביצים יחד עם הגבינה. אפשר להוסיף כף נוספת של שמן זית כדי ליצור מרקם רך יותר. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים סלט ביצים פטנט | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |