1 מבשלים את תפוחי אדמה בקליפתם במים רותחים ומומלחים 15 דקות, או עד שהם רכים אך שומרים על צורתם. מסננים, מקלפים, חותכים לקוביות ושמים בקערה. מערבבים עם כף שמן זית. 2. חולטים שעועית ירוקה במים רותחים ומומלחים 3 דקות. מרעננים מיד תחת זרם מים קרים ומייבשים היטב. 3. מכינים ויניגרט: טורפים שום, חרדל, חומץ ומיץ לימון. מוסיפים שמן בזרם דק ויציב תוך כדי טריפה, עד שמתקבל רוטב חלק. 4. מסננים את הטונה מהשמן, שמים בקערה ומפוררים לחתיכות גדולות בעזרת מזלג. 5. מסדרים עלי חסה בצלחת הגשה מרכזית או בצלחות אישיות. מפזרים מעל תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, טונה, עגבניות, זיתים וצלפים. מזלפים ויניגרט ומקשטים בביצה ואנשובי.