אופן ההכנה: אידוי חציל 1 מקלפים חציל שלם ופורסים לאצבעות. 2. מעבירים לכלי אידוי עד לריכוך.
קליית ירקות על הגריל: 1 פורסים חציל וקישוא לפרוסות. 2. חוצים את העגבניות. 3. משפדים את פלפלי הצ'ילי והפטריות לסירוגין, על גבי שיפודי עץ קטנים. 4. מברישים את הירקות בשמן זית ובשום כתוש. 5. מפזרים עלי טימין. 6. מוסיפים מלח ופלפל. 7. מניחים על הגריל וצולים משני הצדדים. 8. לקראת סיום הקלייה, מניחים על גבי הירקות פרוסות גבינת עיזים ו/או מוצרלה, ומעליהן עלי בזיליקום. 9. ממשיכים לקלות מספר דקות עד לריכוך הגבינה.
הכנת הרוטב: 1 מערבבים בקערה 6 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 4 כפות חומץ אורז, 4 כפות רוטב סויה. 2. מוסיפים רצועות עלי בצל ירוק וחופן נדיב של כוסברה קצוצה.
הרכבת המנה: 1 מערבבים את מרבית הרוטב עם אצבעות החציל המאודה. 2. מניחים על גבי הצלחת מספר עלי חסה. 3. במרכז הצלחת עורמים תלולית חצילים מאודים ברוטב. 4. מסדרים את שאר הירקות הצלויים בצורת פרח סביב החצילים המאודים. 5. מזליפים את יתרת הרוטב על גבי הירקות הצלויים.