1 צולים את הפטריות על מחבת פסים משני הצדדים.
2 מעבירים את הפטריות לתבנית, יוצקים את שאר החומרים ואופים כשעה בחום של 120 מעלות.
3 מסננים ומיבשים מהשמן, מסדרים את הפטריות ב-4 ערמות ועוטפים היטב בניילון.
4 מעבירים לפריזר לשעה שעתיים, פורסים בזהירות בעזרת סכין חדה ומסדרים הפטריות על צלחת הגשה.
5 להכנת הרוטב: טוחנים במג'ימיקס את הצנוברים למשחה. יוצקים בהדרגה את השמן תוך כדי ערבוב בעזרת מטרפה עד לקבלת רוטב הומוגני. מוסיפים חומץ, סוכר ומלח.
6 מורחים על כל מנה מעט מן הרוטב כך שיכסה את הפטריות ומקשטים עם עירית קצוצה.