באבא גנוש - סלט חצילים וטחינההחג האחרון בתשרי הנוכחי הוא ההזדמנות שלכם להיות אלה שכולם מדברים על סלט החצילים שלהם. האם תקבלו את אתגר הבאבא גנוש (שהוא בכלל לא אתגר אלא משחק ילדים)? |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לטמפרטורה המקסימלית. 2 מחוררים את החצילים במזלג ומכניסים לתנור ל-30 דקות או עד שהחצילים מתרככים. 3 מרוקנים את בשר החצילים לקערה. מוסיפים שמן זית, טחינה גולמית, מלח, פלפל שחור גרוס, מיץ לימון ושום ומערבבים. טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך. 4 מגישים עם פטרוזיליה, עגבניות שרי, צנוברים וחריף. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה |