לחמם תנור ל 220 מעלות.
להכנת הרוטב
לצקת למחבת שמן. לחמם ולהוסיף שום, בצל ועלי סלרי. לערבב-לטגן כדקה. להוריד מהאש. להוסיף דבש, רוטב סויה ורוטב צ'ילי.
בקערה מערבבים את תערובת עוף ולתנור עם מלח ושבבי צ'ילי.
להכניס את תפוחי האדמה לקערה ולכסות היטב את תפוחי האדמה בתערובת.
להעביר את תפוחי האדמה לתבנית פיירקס, לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור לכ 30 דקות.
להסיר את האלומיניום ולהמשיך לאפות עד רך.להניח את תפוחי האדמה המוכנים על צלחת הגשה או להשאיר בתבנית, לשפוך מעל את הרוטב ולזרות למעלה שומשום ופטרוזיליה או בצל ירוק.
***לקיצור זמן .האפיה ניתן לבשל את תפוחי האדמה כ 20 דקות ולהמשיך לפי ההוראות
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=5275296