סלט שורשים רענןכשהטמפרטורות מתחילות לרדת זה סימן נהדר בשבילנו שאפשר לחזור ליהנות משורשים ולא רק במרק. אם הם חתוכים יפה יפה לקוביות ומגיעים עם ויניגרט טוב עם נגיעות של תפוז ולימון - אנחנו בכלל בפנים
רון יוחננוב
| מבשלים ואופים ביחד, הוצאה עצמית
| פורסם 19/11/24 11:34
צילום: נמרוד סונדרס, מבשלים ואופים לחג
|
המצרכים :לסלט:
לוויניגרט ההדרים המהיר:
אופן ההכנה:1 הוויניגרט: בצנצנת מערבבים היטב את כל המרכיבים עד שהם מתאחדים והרוטב מסמיך. 2 הסלט: מניחים את הירקות החתוכים בקערה ומערבבים. 3 יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב ומגישים. מבשלים ואופים לחג, כריכת הספר | צילום: נמרוד סונדרס, מבשלים ואופים לחג* המתכון מתוך הספר מבשלים ואופים לחג. להשיג בסטימצקי וצומת ספרים או באתר. 139 שקלים. |