1 הכנת הקישואים: פורסים את הקישואים ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים בצד. מכניסים לסיר חומץ בלסמי וסוכר ומצמצמים עד ל-% 50, מצננים ומניחים בצד.
2 הכנת הסלט: חותכים סלק אדום לפרוסות דקות מעצבים לצורה הרצויה ומשרים במרינדה של חומץ, סוכר ושמן זית. מערבבים בקערת ערבוב נבטי חמנייה, קשיו ואת הסלק שהשרינו.
3 הרכבת המנה: מסדרים על גבי צלחת את הקישואים שצרבנו בצורת מניפה, ומניחים ליד את הסלט נבטי חמנייה שתיבלנו. יוצקים מעל הקישואים מעט בלסמי מצומצם ומגישים.